Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع راهپیمایان مراسم بزرگداشت قیام خونین ۱۵ خرداد ورامین گفت: این قیام با بهره‌مندی از شبکه گسترده فرهنگی مردمی به عنوان یک شبکه پویا و دینی وارد میدان شد و در کمتر از ۲۴ ساعت یک حرکت تاریخ ساز را در کشور رقم زد.

به گزارش ایران اکونومیست، محمدمهدی اسماعیلی - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی - ظهر روز یکشنبه در جمع راهپیمایان بزرگداشت حماسه ۱۵ خرداد که در شهرستان ورامین برگزار شد، گفت: قیام خونین مردم ورامین در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ مبدا انقلاب اسلامی به حساب می آید و امسال نیز در واقع شصتمین سال آغاز نهضت اسلامی ملت ایران است، شاید در آغاز این نهضت کمتر تحلیلگر سیاسی تصور می کرد که با قیام خونین ۱۵ خرداد، سنگ بنای یک نهضت و تمدن بزرگتر پایه گذاری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نقطه شروع قیام خونین ۱۵ خرداد، روز ۱۳ خرداد ۱۳۴۲ با سخنرانی عصر عاشورای امام راحل در جوار حرم حضرت معصومه (س) رقم خورد و ۱۵ خرداد سال ۴۲ چندین هزار نفر  مردم حسینی ورامین در اعتراض به بازداشت و دستگیری امام راحل، کفن پوش راهی تهران شدند و بدون شک غیرت دینی و همیت حسینی عزاداران حسینی آغازگر این نهضت بود.

وزیر فرهنگ در دولت مردمی گفت: این نهضت با بهره مندی از شبکه گسترده فرهنگی مردمی به عنوان یک شبکه پویا و دینی وارد میدان شد و در کمتر از ۲۴ ساعت یک قیام تاریخ ساز را در کشور به وجود آورد و این حرکت تاریخی موجب فخر مردم ورامین شده است.

او در پایان خاطرنشان کرد:  ملت ایران با پشتوانه‌ای بزرگ از خون شهدا نگهبانی می‌کند و با شتاب به سمت قله پیشرفت و تمدن سازی حرکت می کند و نهضت امام خمینی(ره) با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری با تدبیر و شجاعت مسیر شهدا را ادامه خواهد داد. همچنین خدمتگزاران در دولت مردمی امیدوارند که با تلاش مضاعف و اراده آهنین، شاهد اعتلای هر چه بیشتر ایران اسلامی باشند.

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: قیام 15 خرداد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قیام 15 خرداد قیام خونین ۱۵ خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۹۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، پیام تشکر حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی از تلاش‌ها و نوآوری‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، هفته گذشته به اطلاع اعضای این مجموعه رسید.

در توضیحات تکمیلی این خبر آمده است:

مسؤولان این مجموعه در اسفند ماه سال گذشته (۱۴۰۲)، گزارش مکتوبی از وضعیت و اقدامات دفتر مطالعات و نیز فهرستی از ایده‌هایی که در صورت پشتیبانی سازمان‌های فرهنگی حاکمیتی، امکان پیگیری و به ثمر رسیدن در حسینیه هنر را دارند، خدمت مقام معظم رهبری تقدیم کردند.

آیت الله خامنه ای در حاشیه این گزارش مرقوم فرموده اند: «از تلاش‌ها و نوآوری‌های این جوانان عزیز تشکر کنید.»

پیام تشکر مقام معظم رهبری، هفته گذشته طی تماس تلفنی حسین محمدی، به اطلاع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رسید.

محمدی سال گذشته نیز، پیام خشنودی و تشکر رهبر انقلاب از انتشار ۲ کتاب انتشارات راه یار با عناوین: «ایام سبزوار» و «شهیدآوردند …» را اطلاع رسانی کرده بود.

رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «سرباز روز نهم» نیز یکی دیگر از رویدادهای فرهنگی مرتبط با آثار دفتر مطالعات در سال گذشته بوده است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دی ماه ۱۴۰۱، در دیدار با مسؤولان حوزه هنری انقلاب اسلامی، از جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان یک نمونه خوب در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی یاد کردند.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ با انتشار مجله راه، فعالیت خود را با هدف ایجاد هم افزایی میان چهار ضلع هنر، اندیشه، رسانه و فرهنگ انقلاب اسلامی آغاز کرد.

اینک با گذشت پانزده سال از تأسیس این مجموعه فرهنگی، «جشنواره مردمی فیلم عمار»، «مدرسه سینمایی اندیشه هنر (ماه)»، سامانه «عماریار»، «واحد اکران مردمی عمار»، «خانه هم‌بازی»، «باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی»، «مدرسه راه»، «واحد تاریخ شفاهی» و «انتشارات راه‌یار» ذیل این تشکل فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 6098614 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)اعزام می شوند
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد امام راحل اعزام می شوند
  • مدیر کل هنرهای نمایشی منصوب شد
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • پیام سرلشکر سلامی به مناسبت روز بسیج سازندگی
  • کمیته اجرایی همایش ملی بهره‌وری تشکیل شد
  • داوطلبان مورد حمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی در زنجان و خدابنده
  • کاندیداهای موردحمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی درزنجان و خدابنده